Siperisaika

“SİPERİSAİKA” SERGİSİ 28 MART 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ENDLESS ART TAKSİM’DE.

“SİPERİSAİKA” KARMA SERGİ

28 MART  –  26 MAYIS 2018

Endless Art Taksim, tiyatrodan konserlere, panel ve seminerlerle birlikte farklı disiplinlerdeki atölye çalışmalarından sergilere İstanbul kültür hayatına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Endless Art Taksim sanatın farklı alanlarındaki projeleri aynı çatı altında izleyiciyle buluştururken her zaman yaptığı gibi farklı yaklaşımlar üzerinden sanatı yeniden düşünmeye davet ediyor.

Sanatçı her yaratım sürecinde tekrar tekrar yaşamı kendi iç dinamiklerinden geçirerek dünyaya yeniden yorumlar; kendi yaşamsal tecrübe ve enerjilerini bir araya getirerek ürettikleri eserlerini tıpkı bir siperisaika* gibi malzemeye aktarır.

Ortaya konan her yeni eserin yarattığı çekim alanı, dünyanın diğer tüm üretimlerinin oluşturduğu enerjilerle etkileşime girerek, bir oluş ve yaratım ürünü olarak eserlerin kendi arasındaki uyumsuzluğun uyumunu yakalamış olur. Sergide yer alan çalışmalar, sanatçının kendi inisiyatifinde, tamamen içsel enerjisinin ona sunduğu özgür tavrıyla bir araya gelerek kişiler arası enerjilerini kendi ortamında izleyiciye aktarır.

Endless Art Hall başta olmak üzere tüm sergileme alanlarını kapsayan sergide; Ece Deryaoğlu, Günay Demir, Hülya Küpçüoğlu, İnci Ertuğ, Lucia Şanko, Melis Boyacı, Öznur Kepçe, Sümer Erek ve Tijen İnce birbirinden farklı teknikteki çalışmalarıyla izleyici ortak bir enerji alanını deneyimlemeye davet ediyor.

* Paratoner

“Siperisaika” sergisi, 28 Mart 2018 tarihinden itibaren Endless Art Taksim’de görülebilir.

 Sergi açılış kokteyli  :

28 Mart 2018

Çarşamba

Saat: 19:00

 

Endless Art Taksim; İnönü Mahallesi, Elmadağ Cd. 28, 34373 Şişli/Istanbul

 

  • 28-Mar-2018 - 26-May-2018